La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Treatment Loose Translucent 2 Powder

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Treatment Loose Translucent 2 Powder


Bestelnummer:
116722

Barcode:
7611773186728

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
56+10 gr
Normale prijs
€ 95.95
Aanbieding
71.96
Productinformatie
La Prairie Cellular Treatment Loose Powder is een lichte, zijdeachtige dekkende poeder. Een dun laagje van dit luxueuze losse poeder zorgt voor de perfecte finishing touch van uw make-up. De prachtige transparantie geeft uw teint een gezonde en frisse uitstraling.

De formule van La Prairie Cellular Treatment Loose Powder is speciaal ontwikkeld om samen met de foundations van La Prairie te worden gebruikt.

Gebruik La Prairie Cellular Treatment Loose Powder
Breng na het aanbrengen van uw make-up als laatste een dun laagje van dit zijdeachtige, lichte poeder aan. Gebruik hiervoor de meegeleverde poederbol of een zachte poederkwast. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden