La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Treatment Bronzing Powder

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Treatment Bronzing Powder

Beoordeling van: 1 klanten

5/5


Bestelnummer:
59358

Barcode:
7611773186759

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
13. ml
Normale prijs
€ 59.59
Aanbieding
45.02
Productinformatie

La Prairie Cellular Treatment Bronzing Powder


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Deze uitstekende combinatie van kleur en verzorging geeft uw teint een gouden gloed of maakt een natuurlijke bruining nog intenser, terwijl uw huid wordt verwend en beschermd.

Dankzij de zijdeachtige samenstelling kan het product glad en egaal worden aangebracht. Met de brede kwast kan de intensiteit van de kleur gemakkelijk worden bepaald, van een subtiele tint tot een zongebruinde kleur.


Eigenschappen

  • Geeft een natuurlijke glans of maakt een natuurlijke bruining intenser
  • Vernieuwt de textuur en voedt de huid
  • Kan egaal worden aangebracht
  • intensiteit van de kleur gemakkelijk te bepalen


Applicatie

Breng het direct aan op de huid of over uw foundation met de inbegrepen kwast om uw huid een zongebruinde uitstraling te geven. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Reacties (1)
Bekijk alle 1 reacties...
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
1 beoordelingen

100

0

0

0

0

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn