La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Time Release Moisturizer Intensive Creme

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Time Release Moisturizer Intensive Creme


Bestelnummer:
55870

Barcode:
7611773234351

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 186.85
Aanbieding
140.14
Productinformatie

La Prairie Cellular Time Release Moisturizer Intensive Cream


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

La Prairie moisturizing time release is een Luxueuze rijke crème met vertraagd afgiftesysteem. De huid wordt perfect gehydrateerd. Door een regelmatige dosis zeer effectieve hydratatie wordt het vochtgehalte van de huid verdrievoudigd en beschermd tegen vochtverlies. Bij regelmatig gebruik zult u merken dat uw huid gladder en zachter wordt. Fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen en uw teint ziet er weer gezond uit.


Eigenschappen

  • Beschermt tegen uidroging en vochtverlies
  • Maakt de huid zachter en gladder gedurende de hele dag
  • Helpt het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Maakt de huid stralender en mooier bij langdurig gebruik


Applicatie

Breng 's ochtends of' s Avonds een kleine hoeveelheid van het product aan nadat u uw Huid hebt gereinigd en getonifieerd. Breng aan op uw gezicht, hals en decollete. Vermijd contact met de Ogen. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden