La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Softening and Balancing Lotion

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Softening and Balancing Lotion


Bestelnummer:
57028

Barcode:
7611773272476

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
250 ml
Normale prijs
€ 177.76
Aanbieding
133.32
Productinformatie

La Prairie Cellular Soft Balance Lotion


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Deze hydraterende La Prairie Cellular lotion gaat nog een stap verder dan de doorsnee toners om uw huid buitengewoon te verzachten.

Bovendien wordt irritatie van de huid verminderd en worden vrije radicalen bestreden. Het product balanceert de huid na reiniging en herstelt de natuurlijke pH-waarde van de huid, waardoor irritatie vermindert.

Het helpt vochtverlies te voorkomen en stimuleert de effectiviteit van uw hydraterende crème. Uw huid voelt merkbaar zachter en soepeler aan.

Eigenschappen

  • Verzacht de huid en maakt ze gladder en soepeler
  • Helpt vochtverlies te voorkomen en verbetert de effectiviteit van een hydraterende crème
  • Brengt de huid in balans en helpt een gezonde pH-balans te behouden
  • De huid is beter in staat verdere verzorgingsproducten op te nemen


Applicatie

Breng na het reinigen de lotion aan op een wattenschijfje. Maak zachte veegbewegingen over uw gezicht en hals. U kunt ook een beetje lotion in uw handpalm doen en op uw huid aanbrengen met uw vingertoppen. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden