La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Night Repair Cream - Face - Neck - Decollete

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Night Repair Cream - Face - Neck - Decollete


Bestelnummer:
56987

Barcode:
7611773274012

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 248.46
Aanbieding
186.34
Productinformatie

La Prairie Cellular Night Repair Cream


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Deze buitengewoon herstellende crème werkt terwijl u slaapt. Het verbetert het natuurlijke regeneratiesysteem van uw huid om de natuurlijke schoonheid van uw gezicht, hals en décolleté te herstellen.

De multifunctionele corrigerende formule bevat maar liefst vier eigen complexen die helpen rimpeltjes te vervagen, tekenen van huidveroudering te bestrijden, te hydrateren, te regenereren en te herstellen.


Eigenschappen

  • Stimuleert regeneratie en herstel van de huid via meerlaagse complexen
  • Hydrateert, egaliseert en verstevigt de huid, terwijl fijne lijntjes en rimpeltjes worden verminderd
  • Helpt rode plekjes en gevoeligheid die door externe factoren worden veroorzaakt, te verminderen
  • Helpt de regeneratie en herstelt het gebrek aan balans veroorzaakt door het huidverouderingsproces


Applicatie

Breng deze rijke crème 's avonds aan nadat u uw huid hebt gereinigd en getonifieerd. Smeer de crème op uw gezicht, hals en décolleté. Vermijd contact met de ogen. De crème kan alleen of na een serum worden gebruikt.

 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn