La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Hand Cream

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Hand Cream


Bestelnummer:
56533

Barcode:
7611773264327

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
100 ml
Normale prijs
€ 118.17
Aanbieding
88.63
Productinformatie

La Prairie Cellular Hand Cream


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Deze diep hydraterende handverzorging verwijdert niet alleen op milde wijze dode huidcellen voor een zachtere huid, maar helpt ook ouderdomsvlekjes te vervagen en de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren.

Het product bevat een revitaliserende complex van uit de zee afkomstige algen en mineralen, plus een Moisture Complex dat de huid hydrateert en de vochtbarrière versterkt.


Eigenschappen

  • Hydrateert diep en helpt vochtverlies te voorkomen
  • Exfolieert mild en helpt droge, schilferige huid te verwijderen voor een vernieuwde zachtheid
  • Helpt ouderdomsvlekjes te vervagen en verbetert de helderheid van de huid
  • Helpt de stevigheid en elasticiteit te verbeteren


Applicatie

Breng deze intensieve moisturizer zo vaak als nodig is aan op uw polsen, handen, vingers en nagelriemen. Masseer het product in totdat het volledig door de huid is opgenomen.
 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden