La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Eye Makeup Remover

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Eye Makeup Remover


Bestelnummer:
55590

Barcode:
7611773247696

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
125 ml
Normale prijs
€ 62.62
Aanbieding
46.97
Productinformatie

La Prairie Cellular Eye Make up Remover

Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Deze Make-up remover voor de ogen van La Prairie is een ultramilde, vloeibare tweefasenreiniging, die speciaal is samengesteld voor de oogcontouren. Het verwijdert niet alleen effectief make-up, maar zelfs hardnekkige waterproof make-up. Het kalmeert, verzacht en hydrateert de gevoelige huid. De formule veroorzaakt geen irritatie, verfrist vermoeide ogen, helpt het gevoel van zwelling onder de ogen te verlichten helpt bij de verzorging van de wimpers. 


Eigenschappen

  • Reinigt mild, doch grondig zonder residu achter te laten. U hoeft het product niet af te spoelen.
  • Verzacht en verfrist de oogcontouren, helpt het gevoel van zwellingen onder de ogen te verminderen
  • Helpt bij de verzorging van de wimpers
  • Hydrateert, revitaliseert en verzorgt de gevoelige huid


Applicatie

Gebruik  's avonds of wanneer u het nodig heeft. U moet het product eerst goed schudden en daarna op een wattenschijfje aanbrengen. Leg dit een paar seconden op uw gesloten oog en laat de vloeistof de make-up en mascara oplossen. Veeg dan met zachte bewegingen over het ooglid en de wimpers. U hoeft het product niet af te spoelen.
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn