La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Eye Contour Cream

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Eye Contour Cream


Bestelnummer:
55169

Barcode:
7611773235532

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
15 ml
Normale prijs
€ 147.46
Aanbieding
110.59
Productinformatie

La Prairie Eye Contour Cream - La Prairie Oog Contour Creme


La Prairie Contour oogcreme is een innovatief, biologische verzorgingsproduct. Het werkt op drie manieren om problemen van de gevoelige huid rondom de ogen te behandelen: door te helpen vochtverlies te voorkomen, schade te regenereren en de vitaliteit van de gevoelige huid rondom de ogen te behouden. Het beschermt ook tegen schadelijke UV-stralen en vervuilende stoffen, verbetert de aanmaak van collageen om fijne lijntjes en rimpeltjes te vervagen en vermindert vervelende wallen en donkere kringen onder uw ogen. 

Eigenschappen

  • Helpt vochtverlies te voorkomen, stress te verminderen en afbraak van cellen te vertragen
  • Verbetert de teint, vermindert het gevoel van wallen en donkere kringen onder de ogen
  • Herstelt de dichtheid en stevigheid van de huid waardoor kraaienpootjes vervagen
  • Ontspant expressielijntjes en rimpeltjes


Applicatie

Klop 's ochtends deze rijke crème zachtjes in rond de oogkas en op het ooglid. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden