La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Cleansing Water Eyes and Face

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Cleansing Water Eyes and Face


Bestelnummer:
58875

Barcode:
7611773188630

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
150 ml
Normale prijs
€ 95.95
Aanbieding
71.96
Productinformatie

La Prairie Cellular Cleansing Water Eye Face


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Deze verfrissende tonic van La Prairie werkt snel, efficiënt en luxueus. Alle sporen van make-up worden in één stap van uw gezicht en ogen verwijderd. U hoeft geen water te gebruiken!

De tonic reinigt niet alleen zeer grondig, het verzacht tevens de huid en helpt de huid beter vocht vast te houden, zodat een optimale vochtbalans wordt verkregen.

Het is ideaal voor vrouwen die overdag snel hun make-up willen veranderen.


Eigenschappen

  • Verwijdert direct oog- en gezichtsmake-up
  • Uw huid voelt schoon, verfrist, zacht en soepel aan
  • Heeft een snelle niet-schuimende werking
  • Verrijkt met plantenextracten voor een goede balans en definitie van de huid


Applicatie

Breng de reiniging aan op een wattenschijfje en maak zachte, neerwaarts vegende bewegingen over uw ogen. Gebruik een ander schijfje voor uw gezicht en hals. Herhaal waar nodig. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn