La Prairie Switzerland La Prairie Cellular 3 minutes Peel

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular 3 minutes Peel


Bestelnummer:
58894

Barcode:
7611773189361

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
40 ml
Normale prijs
€ 236.34
Aanbieding
177.25
Productinformatie

La Prairie Cellular 3 minutes Peel


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Gebruik dit innovatieve soft-peelmasker van La Prairie één keer per week en maak uw huid klaar voor een drastische verandering.

Dit snel werkende masker is speciaal ontwikkeld voor de huid die minder elastisch is en grove poriën heeft. De geconcentreerde exfolianten bevorderen de groei van nieuwe cellen.

Het helpt grove poriën te verfijnen, de elasticiteit te verbeteren, de huid te hydrateren en te beschermen tegen vochtverlies.


Eigenschappen

  • Exfoliatie van dode huidcellen, verfijnt en egaliseert de huid
  • Helpt grove poriën te verfijnen voor een egalere teint en textuur
  • Vernieuwt de huid zonder irritatie
  • Hydrateert de huid en beschermt tegen vochtverlies en schade door oxidatie


Applicatie

Beng het masker één keer per week met het zachte borsteltje aan op uw gezicht. Vermijd hierbij de huid rondom uw ogen. Laat het masker drie minuten intrekken. Spoel het vervolgens af met lauw water of een washandje en dep uw gezicht droog. Gebruik daarna Cellular Resurfacing Cream om de effectiviteit te intensiveren. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden