La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Power Infusion

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Power Infusion


Bestelnummer:
62824

Barcode:
7611773009188

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
4 x 7,8 ml
Normale prijs
€ 527.22
Aanbieding
395.42
Productinformatie

La Prairie Cellular Power Infusion 4 x 7.8

Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

La Prairie Cellular Power Infusion is een unieke behandeling die uw huid voorziet van energie en afwisselend gebruikt kan worden naast uw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Start vandaag nog en zie er voor altijd jonger uit.

Om het grootste verschil te maken in de manier waarop uw huid nu verouderd, raden de wetenschappers van La Prairie aan om deze krachtige energiebooster aan uw huidige huidverzorgingsroutine toe te voegen, ongeacht hoe eenvoudig of uitgebreid deze ook is.


Eigenschappen

CELLULAR POWER INFUSION is een krachtige, nieuwe ontwikkeling in cosmetische wetenschap waarbij de huid van binnenuit wordt verbeterd. De innovatieve formule maakt gebruik van de synergie van krachtige ingrediënten om uw huid weer te laten stralen, te hydrateren, weer van energie te voorzien en te voeden op cellulair niveau om de structuur en de uitstraling van uw huid te verjongen.
  • directe & langdurige hydratatie
  • zacht, zichtbaar egalere huid
  • herboren glans & helderheid
  • herstelde stevigheid & elasticiteit
  • verminderde fijne lijntjes & diepe rimpels


Applicatie

Verwijder de dop en schroef het pipet los. Wanneer het pipet nog ondergedompeld is in de vloeistof, knijp en laat het witte bolletje weer los zodat het pipet zich vult. Haal het pipet uit de flacon en knijp om de volledige inhoud van het pipet op uw handpalm aan te brengen. Herhaal voor een complete applicatie. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden