La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Power Charge Night

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Power Charge Night


Bestelnummer:
63081

Barcode:
7611773014458

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
40 ml
Normale prijs
€ 479.75
Aanbieding
359.81
Productinformatie

La Prairie Cellular Power Charge Night


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

De wetenschappers van La Prairie hebben de baanbrekende technologie van Cellular Power Infusion gecombineerd met vertraagde afgifte van Retinol (dit is het meest effectieve antiverouderingsingrediënt) en een revitaliserende stimulans van zuurstof om uw huid weer in balans te brengen iedere nacht.

Waarom 's nachts?

Cellular Power Charge Night profiteert van de natuurlijke ruststaat wanneer uw huid herstelt. Rimpels lijken te vervagen, tekenen van veroudering worden verminderd en zuurstof krijgt een stimulans. Dit betekent dat u zult ontwaken met een jeugdiger ogende huid.


Eigenschappen

  • Uw huid ziet er egaler en steviger uit terwijl fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn.
  • Vermindert de zichtbaarheid ban grove poriën en ouderdomsvlekjes.
  • Voorziet in stevigheid, ongelooflijke zachtheid en gezonde gloed.
  • Biedt uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals vrije radicalen.


Applicatie

Gebruik 's avonds na het reinigen van het gezicht. Druk op de pompflacon waardoor de Retinol crème en de zuurstofgel vrijkomen op uw handpalm. Vermeng de twee op milde wijze met uw vingertoppen en verdeel over het gezicht en de hals. Gebruik 1 of 2 pompjes, afhankelijk van de hoeveelheid die u wenst te gebruiken. Indien gewenst kan er een moisturizer overheen aangebracht worden.

Stop met het gebruik van Cellular Power Charge Night gedurende het afwisselende gebruik van Cellular Power Infusion, dat elke 3 maanden wordt aangeraden. Hervat wanneer de kuur van Cellular Power Infusion is afgelopen. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden