La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Energizing Body Mist

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Energizing Body Mist


Bestelnummer:
57460

Barcode:
7611773278690

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
100 ml
Normale prijs
€ 144.43
Aanbieding
108.32
Productinformatie

La Prairie Cellular Energizing Body Mist


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Deze verfrissende La Prairie Cellular Energizing Body spray, een bijzondere combinatie van parfum en huidverzorging, verwent uw lichaam met een complex van transformerende aromatische krachten en uit de zee afkomstige ingrediënten die uw huid er jonger uit laten zien.

Een sombere stemming zal meteen als sneeuw voor de zon verdwijnen en uw hele lichaam krijgt een impuls van nieuwe energie.

Bovendien wordt uw huid verstevigd en gerevitaliseerd. Een luchtige nevel van vocht omhult uw lichaam en beschermt het tegen schadelijke elementen.

Het resultaat is een intenser gevoel van welzijn op zowel fysiek als psychologisch vlak.


Eigenschappen

  • Verzacht en verzorgt uw huid en geeft u nieuwe kracht
  • Verbetert en behoudt de gladde textuur van de huid
  • Hydrateert en helpt vocht in de huid vast te houden
  • Beschermt de huid tegen schadelijke vrije radicalen


Applicatie

Spray deze parfum/huidverzorging rijkelijk over uw gehele lichaam voor een totale zintuiglijke ervaring. Herhaal dit gedurende de dag wanneer u behoefte heeft aan een oppepper. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden