La Prairie Switzerland La Prairie Anti Aging Night Cream

La Prairie Switzerland

La Prairie Anti Aging Night Cream


Bestelnummer:
60302

Barcode:
7611773150453

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 238.36
Aanbieding
214.52
Productinformatie

La Prairie Anti Aging Night Cream 


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie

Deze complementaire La Prairie nachtcrème voor Anti-Aging Day Cream SPF 30 is samengesteld op basis van hoogwaardige anti-agingtechnologie dat op cellulair niveau helpt bij het voorkomen en verminderen van schade aan de huid.

De afbraak van proteïnen in de huidmatrix wordt vertraagd, wat een belangrijke oorzaak is van huidveroudering, wordt vertraagd.

Uw huid ziet er jonger uit doordat de textuur egaler wordt en rimpeltjes worden vervaagd.

De crème bevat een krachtige formule met antioxidanten voor bescherming tegen schadelijke vrije radicalen en externe factoren.

Het activeert het zuiveringssysteem van de huid, helpt jonge, essentiële cellen te behouden en hydrateert intensief.


Eigenschappen

  • Activeert het zuiveringssysteem van de huid om de schade van blootstelling aan chemische stoffen, zware metalen en andere vervuilende stoffen te minimaliserenBeschermt de huid tegen onzichtbare afbraak, dat wordt veroorzaakt door aanhoudende stress diep in de huid, wat het verouderingsproces versneltVerbetert de hydratatie van de huid door middel van een nieuwe technologie: intelligente hydratatieVerbetert de stevigheid door rimpeltjes te vervagen en de textuur van de huid te verbeteren


Applicatie

Breng het product ’s avonds aan op uw gezicht, hals en décolleté. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden