La Prairie Switzerland La Prairie Anti-Aging Day Cream SPF30

La Prairie Switzerland

La Prairie Anti-Aging Day Cream SPF30


Bestelnummer:
60301

Barcode:
7611773153195

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 238.36
Aanbieding
178.77
Productinformatie

La Prairie Anti Aging Day Cream SPF 30

Deze intensief beschermende en hydraterende La Prairie Anti Age dagcrème beschermt uw huid tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-stralen.

De crème bestrijdt aanhoudende microstress die wordt veroorzaakt door externe factoren. Stimuleert nieuwe celgroei en de aanmaak van collageen, helpt het ontstaan van fijne lijntjes en rimpeltjes te voorkomen, verheldert de huid en helpt u een jeugdigere uitstraling te krijgen.

Eigenschappen

Helpt bij het verminderen van aanhoudende stress dat leidt tot versnelde huidverouderingBeschermt tegen UVA- en UVB-stralen en neutraliseert vrije radicalen die de huid verouderenVerbetert de stevigheid en elasticiteit van de huidVermindert fijne lijntjes en rimpeltjesVerbetert de hydratatie van de huid

Applicatie

Breng het product 's ochtends aan op uw gezicht, hals en décolleté.


 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden