La Prairie Switzerland La Prairie Anti-Aging Complex Cream

La Prairie Switzerland

La Prairie Anti-Aging Complex Cream


Bestelnummer:
57731

Barcode:
7611773182645

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 242.40
Aanbieding
181.80
Productinformatie

La Prairie Anti Aging Complex Cream - Beschermende Vochtsluier.


De drievoudige anti-agingwerking in het La Prairie Anti Aging Complex  helpt verlies van vocht en elasticiteit tegen te gaan, vermindert huidbeschadiging en herstelt en behoudt de vitaliteit van uw huid.

Het product bevat een krachtige formule die irritatie en aanhoudende onzichtbare stress helpt te verminderen.

Deze symptomen worden veroorzaakt door invloeden van buitenaf zoals overmatige blootstelling aan de zon en milieuvervuiling.

Dit zijn een paar van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige veroudering.


Eigenschappen

  • Helpt bij het voorkomen van afbraak van proteïnen, dat de stevigheid en elasticiteit van de huid aantast
  • Helpt bij het opbouwen van de huidmatrix door nieuwe celgroei en aanmaak van collageen te stimuleren
  • Helpt bij het voorkomen van vochtverlies en ondersteunt een optimale hydratatie



Applicatie

Gebruik de kleine spatel om de gewenste hoeveelheid op uw handpalm aan te brengen. Breng het 's ochtends en 's avonds met ronde bewegingen aan op uw gezicht, hals en décolleté. Verdeel het gelijkmatig op uw gezicht. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden