La Prairie Switzerland La Prairie AA Line Inter Power Duo

La Prairie Switzerland

La Prairie AA Line Inter Power Duo


Bestelnummer:
172691

Barcode:
7611773074032

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 354.51
Aanbieding
265.88
Productinformatie
La Prairie AA Line Inter Power Duo

La Prairie Line Interception duo is het antwoord als het aankomt op het bestrijden van rimpeltjes, telt elke dag en iedere nacht. De wetenschappers van La Prairie hebben drie soorten rimpeltjes geïdentificeerd die bestreden moeten worden voor een tijdloze toekomst.

Line Interception Power Duo, bestaat uit een dag- en nachtcrème en combineert de werking van alle doelgerichte professionele ingrepen tegen rimpeltjes. Van expressielijntjes tot rimpeltjes veroorzaakt door UV-stralen en aan zwaartekrachtgerelateerde huidplooitjes.

Line Interception Power Duo vormt een totale interventie om alle soorten rimpeltjes aan te pakken, dag en nacht. Een duo van baanbrekende formules die harmonieus samenwerken voor een perfecte oplossing. Verschillende texturen voor de dag en nacht, verschillende ervaringen voor een aangename applicatie dag na dag, nacht na nacht. In slechts twee weken vervagen fijne lijntjes, verticale en dieper gelegen rimpeltjes met als resultaat een ongelooflijk zachte en ontspannen huid zonder rimpeltjes.
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden