La Prairie Switzerland La Prairie Advanced Marine Biology Eye Gel

La Prairie Switzerland

La Prairie Advanced Marine Biology Eye Gel

Beoordeling van: 1 klanten

4/5


Bestelnummer:
64321

Barcode:
7611773009317

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
15 ml
Normale prijs
€ 95.95
Aanbieding
72.49
Productinformatie

La Prairie Advanced Marine Biology Eye Gel


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

La Prairie Advanced Marine Biology Eye Gel is een lichte anti-aging product voor de ogen die zwellingen en donkere kringen onder de ogen vermindert.

Deze uitmuntende formule kan dag en nacht worden gebruikt onder de ogen en op de oogleden. U voelt direct verlichting doordat uw huid er steviger en gladder uitziet.


Eigenschappen

  • Helpt het aantal ondiepe rimpels verminderen en verbetert het vochtgehalte, de teint en de stevigheid van uw huid.
  • Ondersteunt de stevigheid en elasticiteit van de huid en minimaliseert donkere kringen onder de ogen.
  • Bevordert een zijdeachtige textuur en verzacht fijne lijntjes en poriën.


Applicatie

Pomp één of twee druppels op uw vingertoppen en verdeel gelijkmatig rond de gereinigde contouren van uw ogen. Vermijd aanraking met uw ogen.

Gebruik in de ochtend en avond. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
1 beoordelingen

0

100

0

0

0

Likes van Facebook vrienden