Hugo Boss Hugo Boss Alive Eau De Parfum Limited Edition

Hugo Boss

Hugo Boss Alive Eau De Parfum Limited Edition


Bestelnummer:
189670

Barcode:
3616302779840

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 90.90
Aanbieding
68.17
Productinformatie
Hugo Boss Alive Eau De Parfum Limited Edition

De macht, vastberadenheid en passie die in jou verborgen zitten, wachten misschien al lang op de uitdaging waarmee de eau de parfum Hugo Boss BOSS Alive komt aanzetten. Geef op je eigen manier uitdrukking aan alles wat zin geeft aan je leven, en leef met volle teugen.

houtachtige, fruitige geur voor de van positieve energie doordrongen vrouw
heeft enkele ingrediënten gemeenschappelijk met de legendarische mannengeur BOSS Bottled
een geur voor vrouwen door vrouwen met een inspirerend verhaal
Samenstelling van de geur
Meteen tijdens de eerste momenten komen schittering en positiviteit op je af via frisse appel, die je ruikt in combinatie met pruim en sappige cassis, gekruid met een snufje kaneel. De geur ontplooit zich verder met de vrouwelijk zoete tonen van vanille en voor een langdurig naspel wordt gezorgd door de combinatie van opvallende houtachtige tonen met lichtzoete, fluwelen ceder.

Verhaal van de geur
Niet alleen de inhoud maar ook het uitzicht van Hugo Boss BOSS Alive verwijst naar de eigenheid van de geur. Achter de volmaakt tijdloze, vrouwelijke, elegante flacon staat juweelontwerpster Amélie Riech. Het glazen flesje met gouden rand toont de nude-kleurige inhoud en maakt van deze geur een juweel uit het atelier van deze succesvolle ontwerpster.

De vraag die bij de geur hoort, is: “What makes you feel alive?” en ontstond omdat het succes van de moderne vrouw op vele manieren gedefinieerd wordt, maar eigenlijk in één statement samengevat kan worden: “Succes betekent je wijden aan hetgeen waarvoor je leeft, wat leven in je opwekt en waar je voldoening uit haalt”. 
Hugo Boss 
Het merk Hugo Boss is in meer dan 100 landen vertegenwoordigd met zijn winkels en staat voor een onderscheidende stijl die klassiek met moderne luxe combineert. Boss biedt haar klanten precies wat ze nodig hebben. Innovatieve mode en exclusieve accesoires om hun elegante verschijning en hun persoonlijk imago de perfecte afwerking te geven. Spannende geuren en verzorgingsproducten die perfect geschikt zijn voor hun type
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden