Hugo Boss Hugo Boss Femme Eau De Parfum

Hugo Boss

Hugo Boss Femme Eau De Parfum


Bestelnummer:
25305

Barcode:
737052041285

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 73.73
Aanbieding
55.30
Productinformatie

Boss Femme Eau de Parfum 50ml


Femme By Boss laat een betoverend aura van fascinerende vrouwelijkheid achter. Het belichaamt de zachte en zelfbewuste vrouw, die geniet van haar vrouwelijkheid. Een fruitig mengsel van mandarijn en zwarte aalbes brengt het subtiele aura van de geur perfect tot gelding. Stefanotis en witte lelie drukken hun stempel op de vrouwelijke kernnoot. Abrikoos en weke barnsteen worden vermengd tot een weelderige en warme basisnoot.

Femme van BOSS is de nieuwe vrouwelijke geur die het beeld van de moderne vrouw weerspiegelt: stralend vrouwelijk, zelfverzekerd en sensueel. Femme van BOSS belichaamt alle facetten van de hedendaagse vrouw en doet elke vrouw eer aan door haar een onvergelijkbaar, gesofistikeerd aura te verlenen.


Hugo Boss 
Het merk Hugo Boss is in meer dan 100 landen vertegenwoordigd met zijn winkels en staat voor een onderscheidende stijl die klassiek met moderne luxe combineert. Boss biedt haar klanten precies wat ze nodig hebben. Innovatieve mode en exclusieve accesoires om hun elegante verschijning en hun persoonlijk imago de perfecte afwerking te geven. Spannende geuren en verzorgingsproducten die perfect geschikt zijn voor hun type
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn

    Gerelateerde begrippen