Hermes Hermes Terre d

Hermes

Hermes Terre d'Hermes Eau Givree Eau de Parfum Refillable


Bestelnummer:
191171

Barcode:
3346130012245

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
100 ml
Normale prijs
€ 118.17
Aanbieding
88.63
Productinformatie
Hermes Terre d'Hermes Eau Givree Eau de Parfum Refillable

Terre d'Hermes Eau Givree van Hermès is een Citrus Aromatische geur voor heren. Dit is een nieuw parfum. Terre d'Hermes Eau Givree werd uitgebracht in 2022. De Parfumeur achter dit parfum is Christine Nagel. Topnoot is Citroen; hartnoten zijn Jeneverbes en Timur; Basisnoten zijn Minerale Noten en Hout Noten. 
Over  Hermès

Parfum maakt sinds de jaren '30 integraal deel uit van de geschiedenis van Hermès. Tegelijkertijd als vakman en als kunstenaar investeert Hermès zijn onvergelijkbare knowhow en creatieve vrijheid in zijn parfums.

In de bibliotheek van de Hermès parfums vertelt elk parfum een verhaal en opent het een denkbeeldige wereld.

In de Parfums-Romans, Parfums-Novelles, Parfums-Gedichten komen er in aanraking met de mijmeringen die het Parfum van het huis inspireren.

De Hermès parfum art de vivre wint op die manier elke ruimte van het huis voor zich, als een afspiegeling van de Hermès art de vivre.

Parfums Series van Hermes zijn o.a.: 24 Fauborg Caleche Caleche Kelly Concetre d Orange Verte Equipage J Des Merveilles Jardin Jour d Hermes Les Cologne Rouge Hermes Terre d Hermes Voyage d HermesMerk: Hermes
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden