Hermes Hermes Rocabar Eau de toilette

Hermes

Hermes Rocabar Eau de toilette


Bestelnummer:
69324

Barcode:
3346132240042

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
100 ml
Normale prijs
€ 109.08
Aanbieding
81.81
Productinformatie
Rocabar werd gelanceerd door de parfumerie van Hermes in 1998. De geur is ontworpen door Gilles Romey. Rocabar staat bekend als een luxe, houtachtige, droge geur. Deze mannelijke geur bezit een mix van jeneverbessen en cederhout in combinatie met lagere noten van balsem en vanille. Rocabar is perfect voor romantische aangelegenheden.
 
Over  Hermès

Parfum maakt sinds de jaren '30 integraal deel uit van de geschiedenis van Hermès. Tegelijkertijd als vakman en als kunstenaar investeert Hermès zijn onvergelijkbare knowhow en creatieve vrijheid in zijn parfums.

In de bibliotheek van de Hermès parfums vertelt elk parfum een verhaal en opent het een denkbeeldige wereld.

In de Parfums-Romans, Parfums-Novelles, Parfums-Gedichten komen er in aanraking met de mijmeringen die het Parfum van het huis inspireren.

De Hermès parfum art de vivre wint op die manier elke ruimte van het huis voor zich, als een afspiegeling van de Hermès art de vivre.

Parfums Series van Hermes zijn o.a.: 24 Fauborg Caleche Caleche Kelly Concetre d Orange Verte Equipage J Des Merveilles Jardin Jour d Hermes Les Cologne Rouge Hermes Terre d Hermes Voyage d HermesMerk: Hermes
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn