Hermes Hermes H24 Eau de Parfum

Hermes

Hermes H24 Eau de Parfum


Bestelnummer:
191707

Barcode:
3346130413769

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 86.86
Aanbieding
65.14
Productinformatie
Hermes H24 Eau de Parfum

DE CREATIE: De H24 Eau de Parfum, gecreëerd door Christine Nagel, parfumeur bij het Huis van Hermès, onthult een intense expressiviteit die een nieuwe energie vertegenwoordigt.

DE GEURNOTEN: De H24 Eau de Parfum met aromatische houtachtige noten put uit de uitbundige botanische kracht van omhullende salie en dicht high-tech mos en de warme, opwindende tonen van Sclarene.

HET OBJECT: De door Philippe Mouquet ontworpen fles met de strakke lijnen is mosgroen geverfd in verwijzing naar de geurtonen. De diepgrijze verpakking is geaccentueerd met een vert limoen randlijn

ETHIEK: De navulfles met aerodynamische lijnen is gemaakt van gerecycled glas. De verpakking is volledig gemaakt van onbehandeld papier en is gemaakt van gerecyclede vezels.

DAS HERMÈS-DETAIL: H24 definieert een nieuwe ruimte. H staat voor Hermès, Human, Hours. Het getal 24 symboliseert de relatie met de tijd en de verbinding met het moederbedrijf, gevestigd aan de rue du Faubourg Saint-Honoré 24. 
Over  Hermès

Parfum maakt sinds de jaren '30 integraal deel uit van de geschiedenis van Hermès. Tegelijkertijd als vakman en als kunstenaar investeert Hermès zijn onvergelijkbare knowhow en creatieve vrijheid in zijn parfums.

In de bibliotheek van de Hermès parfums vertelt elk parfum een verhaal en opent het een denkbeeldige wereld.

In de Parfums-Romans, Parfums-Novelles, Parfums-Gedichten komen er in aanraking met de mijmeringen die het Parfum van het huis inspireren.

De Hermès parfum art de vivre wint op die manier elke ruimte van het huis voor zich, als een afspiegeling van de Hermès art de vivre.

Parfums Series van Hermes zijn o.a.: 24 Fauborg Caleche Caleche Kelly Concetre d Orange Verte Equipage J Des Merveilles Jardin Jour d Hermes Les Cologne Rouge Hermes Terre d Hermes Voyage d HermesMerk: Hermes
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Varianten van dit product

    Andere producten van deze merklijn