Guerlain Guerlain Orchidee Imperale Het Masker

Guerlain

Guerlain Orchidee Imperale Het Masker


Bestelnummer:
156405

Barcode:
3346470611733

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
75 ml
Normale prijs
€ 346.79
Aanbieding
260.09
Productinformatie
Guerlain Orchidee Iimperale Het Masker

Het Orchidée Impériale masker van Guerlain optimaliseert het herstelproces, waardoor de huid zijn stevigheid en vitaliteit weer terug krijgt. Het masker maakt de huid soepel, energiek en gehydrateerd.

Dit uitzonderlijke bad van energie met zijn absoluut verslavende zinnenstrelende karakter biedt een snelle en doeltreffende oplossing voor de zichtbare tekenen van veroudering. In een kort en intens moment wordt de volle kracht van de Gold Orchid Technologie van cel tot cel doorgegeven om de huid weer volop nieuwe energie en vitaliteit te geven. Tegelijkertijd helpt een soja-eiwitextract met sterke verstevigende eigenschappen om een onmiddellijk lifting effect te bewerkstelligen.

Onder de zachte streling van de kwast bedekt de crèmige textuur van het masker het gezicht en geeft een intens gevoel van ontspanning en verkwikking. Rijk aan mangozaadboter biedt het masker een perfect balans tussen voeding en hydratatie, voor een geherstructureerde, versoepelde en ongelofelijk aangenaam aanvoelende huid. In slechts 10 minuten lijkt de vitaliteit van de huid al versterkt
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden