Guerlain Guerlain Orchidée Impériale Neck & Décolleté Cream Hals & Decolleté

Guerlain

Guerlain Orchidée Impériale Neck & Décolleté Cream Hals & Decolleté


Bestelnummer:
156406

Barcode:
3346470611931

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
75 ml
Normale prijs
€ 346.79
Aanbieding
260.09
Productinformatie
Guerlain Orchidée Impériale Neck & Décolleté Cream Hals & Decolleté

De Orchidée Impériale Neck & Décolleté crème van Guerlain is een essentiële stap in het anti-aging ritueel. Orchidée Impériale Hals & Décolleté crème is verrijkt met de gold orchid technologie, aangevuld met een exclusief plantaardig duo met opmerkelijke eigenschappen tegen verslapping van de huid. Deze smeltende crème is sterk verstevigend en modellerend voor de hals en het décolleté.

De frisse en sensuele crème vertroetelt de tere huid van hals en decolleté, versmelt snel met de huid en omgeeft haar met een onwaarneembare maar niettemin zorgzame, een subtiele maar niettemin ferme aanwezigheid die haar ondersteunt en verfraait.

De zichtbare verjonging van een geremodelleerde, gladgestreken en stralende huid. Meteen na het aanbrengen wordt de huid verstevigd en aangespannen. In harmonie met het gezicht krijgt de huid van hals en decolleté geleidelijk weer een gladde en egale textuur en een heldere uitstraling. De huid oogt dichter, veerkrachtiger en soepeler, als het ware geremodelleerd. Rimpels worden zichtbaar minder.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden