Giorgio Armani Guerlain La Petite Robe Noir Eau Fresh

Giorgio Armani

Guerlain La Petite Robe Noir Eau Fresh


Bestelnummer:
143439

Barcode:
3346470117303

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 78.87
Aanbieding
59.15
Productinformatie

Guerlain La Petite Robe Noir Eau Fresh

Haar veelzijdigheid maakt haar uniek. Ze is een persoonlijkheid met grenzeloze charmes en vindt altijd weer een manier om te verblinden en te verleiden, La Petite Robe Noire heeft weer een heerlijke verrassing voor ons in petto. Een grenzeloos bruisende Eau Fraîche met geborduurde bloemblaadjes en een zoom van onweerstaanbare pistachenoot, een prachtige groen-bloemige symphonie van poëtische voorjaarsbloemen.
Guerlain La Petite Robe Noir Eau Fresh

Het eerste jurkje
Een tijdloos, ongelooflijk chique en buitengewoon sexy jurkje. De oorspronkelijke geur is onmisbaar Bloemig-Fruitig. De rozen- en kersennoten zijn gecombineerd met de mooiste zwarte noten uit de parfumerie: zwarte thee, tonkaboon en patchouli, waarmee ze de aandacht zal trekken van alle Don Juans..

Het cocktailjurkje
Een luchtig strapless jurkje, dat vrolijk en zwierig levensvreugde uitstraalt met een uiterst charmante Bloemige Frisse geur van stralende rozen- en citrusnoten, die worden verzacht door de milde witte muskusnoten.

De Haute-Couture jurk
Een glamoureuze jurk met split dat een fascinerend Bloemig-Houtachtig akkoord verspreidt. Deze pure verleidster met haar zoom van framboos en patchoulistiksel doet de harten sneller kloppen.

Het jurkje van bloemblaadjes
Een laag uitgesneden jurkje met geborduurde geparfumeerde bloemblaadjes. Een overgetelijk bruisend Bloemig-Groen karakter met applicaties van pistache en mandarijn, luchtig als bloemblaadjes van roos en fresia.  
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden