Estee Lauder Estee Lauder Revitalizing Supreme Light+

Estee Lauder

Estee Lauder Revitalizing Supreme Light+


Bestelnummer:
175002

Barcode:
887167325432

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 104.03
Aanbieding
78.02
Productinformatie
Estee Lauder Revitalizing Supreme Light+ 50 ml

De sleutel tot een er jonger uitziende huid.
Ultralichte, ultrazachte, veelzijdige moisturizer voor huid die er steviger, soepeler, stralend en diep gevoed uitziet.

Met krachtige RevitaKey™-technologie met exclusief Moringa-extract, is dit jouw sleutel tot jonger uitziende huid. Een huid die jouw volledige potentieel laat zien.

Je huid voelt na verloop van tijd aanzienlijk steviger en elastischer aan en fijner qua structuur. Je zult ook merken dat lijntjes en rimpels zijn vervaagd. De huid voelt veerkrachtig aan en straalt met nieuwe vitaliteit. Vrij van oliën. Oliecontrolerend. Porieverkleinend.

GEBRUIKSAANWIJZING
Breng 's ochtends en 's avonds aan over het gezicht en de nek. Ideaal na je repair serum. 
Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden