Estee Lauder Estee Lauder Resilience Lift Firming - Sculpting Face and Neck Creme Oil-Free Broad Spectrum SPF 15

Estee Lauder

Estee Lauder Resilience Lift Firming - Sculpting Face and Neck Creme Oil-Free Broad Spectrum SPF 15


Bestelnummer:
69061

Barcode:
27131307778

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 104.03
Aanbieding
78.02
Productinformatie
U wilt alles: een meer gelifte uitstraling, een huid die steviger aanvoelt, straalt en duidelijk maakt hoe mooi u bent. Resilience Lift Firming/Sculpting Face and Neck Crème SPF15 voor de normale/gecombineerde huid biedt u dit.
De dagformules van Resilience Lift bevatten het Photo-Activated Lift Complex van Estée Lauder, en gebruiken de gunstige invloeden van het zichtbare licht. De crèmes bevatten een enzym dat reageert op het licht (Planktonextract), een mineraal (Malachiet) en een plantextract (Mimosa) die de huid helpen haar collageen- en elastineproductie te verhogen.

Na verloop van tijd wordt de huid weer sterker, veerkrachtiger en voller en krijgt u een opvallend jongere en gerevitaliseerde uitstraling. De huid ziet er onmiddellijk stralend energiek en frisser uit. Bij herhaaldelijk gebruik lijken de gezichtscontouren meer gedefinieerd, lijntjes en rimpeltjes lijken te vervagen en gladgestreken.
Een geavanceerde melange van lipiden dompelt de huid onder in een rijke, langdurige hydratatie. Gebruik samen met de Resilience Lift Night voor een uitgebreide lift, 24 uur lang.

De crème voor de normale/gecombineerde huid is licht en zijdezacht, en biedt het juiste evenwicht tussen een rijke en verfrissende formule. De crème bevat een lichte zonnefilter die een doeltreffende SPF-bescherming biedt.
Getest door dermatologen. Niet-acnegeen. Olievrij.
Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden