Estee Lauder Estee Lauder Re-nutriv 4C1 Outdoor Beige Ultra Radiance Foundation Spf 15

Estee Lauder

Estee Lauder Re-nutriv 4C1 Outdoor Beige Ultra Radiance Foundation Spf 15


Bestelnummer:
116470

Barcode:
27131564010

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 88.88
Aanbieding
66.66
Productinformatie
Estée Lauder Re-nutriv 4C1 Outdoor Beige Ultra Radiance Foundation Spf 15

Breng de glans van miljoenen juwelen naar boven. Ervaar Re-Nutriv, de meest luxueuze vloeibare make-up ter wereld die ervoor zorgt dat het licht door een prisma van prachtige microscopisch kleine juweeltjes stroomt, voor een feilloze finish en juweelachtige glans.
De huid ziet er aanzienlijk frisser, levendiger uit. De zijdezachte en hydraterende formule bevat gepatenteerde anti-verouderingstechnologieën met vitamines en antioxidanten. Langhoudend. Kleurvast.

Maak de huidtint gelijkmatiger. Vermindert het verschijnen van fijne lijntjes, imperfecties. Omhult de huid met comfort en zorg. Combineert met Re-Nutriv Skincare voor een jeugdige look.

GEBRUIKSAANWIJZING
Eerst goed schudden, en vervolgens aanbrengen met onze exclusieve "face flower"-techniek:

breng een paar druppels make-up op het midden van het gezicht en de neus aan, blend naar buiten toe, een gedeelte per keer, over het voorhoofd, elke wang en kin, totdat het perfect gelijkmatig is.
Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden