Estee Lauder Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Revitalizing Mask Noir

Estee Lauder

Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Revitalizing Mask Noir


Bestelnummer:
177857

Barcode:
887167157330

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 421.17
Aanbieding
315.88
Productinformatie
Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Revitalizing Mask Noir 50 ml

Kracht. Luxe. Zwart.
Verwen en perfectioneer uw huid met deze behandeling in twee stappen voor een supergladde, stralende huid. Het begint met de zijdezachte, handgemaakte borstel, geïnspireerd op de aloude therapie van het “droog borstelen” dat op zichzelf te gebruiken is om de microcirculatie te stimuleren.

Dan komt het zuiverende, mild exfoliërende masker zelf: opvallend zwart, voedend, revitaliserend. Het combineert geconcentreerde gehaltes van ons exclusieve extract van zwarte diamant-truffel met herstellende technologieën, ultrafijne scrubkorrels en een rijk, voedend melange.

Uw huid ziet er meteen helderder en gladder uit, en voelt zijdezacht. Uw huid onthult een nieuwe, stralende en jeugdige perfectie.

Bevat masker, droge borstel, gouden lepel en blad.

GEBRUIKSAANWIJZING
Om een keer per week van te genieten. Gebruik eerst de droge borstel op de gereinigde huid.* Vervolgens brengt u met de vingertoppen een dunne laag van het masker aan, waarbij de lepel een handig hulpmiddel is. Wacht 5 minuten, masseer dan licht in met de vingertoppen, vermijd daarbij het gebied rondom de ogen. Afspoelen en een versterkende of behandelingslotion aanbrengen met een wattenbolletje.

*Belangrijk: breng het masker nooit aan met de borstel, omdat het massage-effect dan minder sterk is en de borstelharen kunnen verkleuren.
Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden