Estee Lauder Estee Lauder New Dimension Shape And Fill Expert Serum

Estee Lauder

Estee Lauder New Dimension Shape And Fill Expert Serum


Bestelnummer:
155555

Barcode:
887167121188

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 92.92
Aanbieding
69.69
Productinformatie

Estee Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum 30ml


Estée Lauder geeft vrouwen de mogelijkheid hun uiterlijk op een hele nieuwe manier te transformeren en vorm te geven.

New Dimension Shape + Fill Expert Serum zorgt met een multidimensionale aanpak voor een ware transformatie. Het product vult en effent, en werkt daarbij in op elk uiterlijk aspect van de huid: dimensie, densiteit en definitie. Zo helpt het zowel volume als structuur zichtbaar te herstellen:

• DIMENSIE (volume) – De revolutionaire Shaping-technologie creëert zichtbaar meer volume in de verschillende lagen van het huidoppervlak.

• DENSITEIT (structuur) – Een pro-collageencomplex helpt de dichtheid van de huid zichtbaar te herstellen en bevordert de natuurlijke ondersteuning van de huid.

• DEFINITIE (structuur) – New Dimension Shape + Fill Expert Serum is actief op meerdere niveaus van het huidoppervlak om essentiële eiwitten te ondersteunen die de natuurlijke kracht, stevigheid en souplesse van de huid ‘van binnenuit’ bevorderen.

Al na 3 dagen zal de huid er met New Dimension Shape + Fill Expert Serum anders uitzien. De huidtextuur wordt opvallend gladder, zachter, stralender en beter gehydrateerd. Geleidelijk ondergaat de huid een ware transformatie. Gezichtscontouren ogen meer gedefinieerd, de wangen en de kaaklijn worden gelift.HOE TE GEBRUIKEN?

New Dimension Expert Shape + Fill Serum kan eenvoudig worden opgenomen in het huidige huidverzorgingsritueel. Breng het serum aan op een schone huid voor het gebruik van een favoriete dagcrème en vermijd de zone rond de ogen. Gebruik dit product bij voorkeur in combinatie met een zonnecrème en beperk blootstelling aan de zon tijdens en tot een week na het gebruik. Geschikt voor alle huidtypes.Getest door dermatologen
Niet-acnegeen 
Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden