Estee Lauder Estee Lauder New Dimension Lips

Estee Lauder

Estee Lauder New Dimension Lips


Bestelnummer:
160611

Barcode:
887167188150

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
10 ml
Normale prijs
€ 50.50
Aanbieding
38.15
Productinformatie
Gladder, gehydrateerd en vol: het doelgerichte systeem van de New Dimension Plump + Fill Expert Lip Treatment van Estée Lauder creëert in twee stappen de perfecte lipcontouren. Deze behandeling vult de huid meteen op om de lipcontouren zichtbaar te definiëren, terwijl de hydraterende werking zorgt voor een voller resultaat.

Stap 1 (Expert Filler): een rijke infusie van optische bestanddelen die het licht verspreiden en de schaduwen in de lipzone neutraliseren, voor gladdere en sterker gedefinieerde lipcontouren. 

Stap 2 (Expert Plumper): deze ultraverzorgende balsem helpt op termijn de natuurlijke huidbarrière weer op te bouwen met extra hydratatie voor een vollere look, terwijl de droge huid weer mooi glad wordt. De lippen zijn gehydrateerd, voelen zachter aan en hebben meer volume met een natuurlijk resultaat. 
Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden