Estee Lauder Estee Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher

Estee Lauder

Estee Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher

Beoordeling van: 2 klanten

5/5


Bestelnummer:
58367

Barcode:
27131505518

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 106.05
Aanbieding
79.54
Productinformatie

Underneath the skin you see, is the skin you want. Have it Know. Idealist Minimizing Skin Refinisher


Verfijnt de huidstructuur zichtbaar en snel met deze Pore Minimizing. De huid wordt helderder, gladder en stralender omdat dit serum helpt om dode, droge en doffe huidcellen af te stoten.

Deze formule levert opzienbarende resultaten; sneller en efficiënter dan ooit. Idealist maakt de huid egaler, vermindert een ruwe en rode huid. Poriën lijken onmiddellijk 3X fijner. Als u Idealist Pore Minimizing aanbrengt, voelt uw huid onmiddellijk zijdezacht en glad aan. Bevat 3X meer glucosamine dan de originele Idealist.

De Poriën Verfijnende Technologie maakt grove poriën aanzienlijk fijner. Een mild kastanje-extract helpt uw huid met het afstoten van dode, droge en doffe huidcellen. Uw huid lijkt weer op die van een pasgeborene: Praktisch onzichtbare poriën. Ongelooflijk zacht, glad, helder en egaal. 's Morgens en 's avonds op de gereinigde huid van gezicht en hals aanbrengen, voor uw moisturizer. Idealist helpt een ruwe huid en roodheid tegen te gaan en het natuurlijke celvernieuwingsproces te versnellen waardoor nieuwe huidcellen sneller het huidoppervlak bereiken.

De huid ziet er egaler van teint uit. Met 3X meer glucosamine dan in de originele formule (zuurvrije huidverfijner uit een suikerderivaat) helpt Idealist om de dode, doffe en droge huidcellen die aan het huidoppervlak blijven plakken los te maken.

Een bewezen melange van natuurlijke ingrediënten helpt na verloop van tijd donkere vlekken en huidverkleuringen te vervagen. Dankzij de Poriën Verfijnende Technologie, die de poriën van binnenuit behandelt, zien grove poriën er aanzienlijk kleiner uit. In slechts 4 weken tijd verminderen zichtbare poriën met 69%.

Dit serum lost onmiddellijk na het aanbrengen de onzuiverheden in de poriën op. Ook dode huidcellen worden opgeruimd. Een superkrachtige antioxidant helpt om grove poriën te doen krimpen door de ophoping van overtollig talg diep in de poriën te verminderen.

Onder de huid die u ziet, zit de huid die u wilt. Nu binnen handbereik! Dit is de huid die u wilt. Dat voelt u. Dat ziet u. Die krijgt u met Idealist.

Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
2 beoordelingen

100

0

0

0

0

Likes van Facebook vrienden
    Gerelateerde begrippen