Estee Lauder Estee Lauder Enlighten EE  002 - MEDIUM Even Effect Skintone Corrector EE Creme SPF 30

Estee Lauder

Estee Lauder Enlighten EE 002 - MEDIUM Even Effect Skintone Corrector EE Creme SPF 30


Bestelnummer:
135660

Barcode:
887167080805

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 41.41
Aanbieding
31.06
Productinformatie

Estée Lauder Enlighten EE 003 - DEEP (Even Effect Skintone Corrector)

De NIEUWE Enlighten Skintone Correcting-collectie is een allesomvattend 24-uurssysteem dat op verschillende niveaus werkt om alle soorten huidverkleuringenaan te pakken. De benadering van correctie ‘s nachts en bescherming overdag zorgt ervoor dat de collectie niet te vergelijken is met andere bestaande producten die een egale huidteint beloven.

De formules gaan bovendien een stapje verder: naast de huidteint egaliseren, pakken ze ook de huidtextuur aan.

Het resultaat: een natuurlijk stralende en egale huid!

Het andere element om de huidteint te corrigeren is bescherming. Zelfs met de meest agressieve verzorging zijn vlekken en huidverkleuringen ontzettend moeilijk om te behandelen. Zonder dagelijkse bescherming zullen ze terugkomen. 

Transparante, kleurcorrigerende pigmenten geven de huid een subtiele, gezonde kleur en een natuurlijke uitstraling zodat ze er egaler uitziet.
Daarnaast biedt de formule ook een allesomvattende, drievoudige aanpak om de huid optimaal te beschermen: een SPF 30, een antipollutie-ingrediënt en antioxidanten.
Extra informatie
Gebruik van  Enlighten Skintone EE
Breng ’s avonds eerst het Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum aan op de gereinigde huid en daarna de Enlighten Even Skintone Correcting Creme. ’s Ochtends breng je het Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum aan gevolgd door de Enlighten Even Effect Skintone Corrector SPF 30, die je alleen kunt dragen of kunt bedekken met foundation. Wil je je huid nog extra hydrateren, breng dan de Enlighten Even Skintone Correcting Creme aan onder de EE Creme.
Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden