Estee Lauder Estée Lauder Even Skintone Correcting Creme

Estee Lauder

Estée Lauder Even Skintone Correcting Creme


Bestelnummer:
135658

Barcode:
887167080713

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 70.70
Aanbieding
53.41
Productinformatie

Estée Lauder Even Skintone Correcting Dag/Nacht Creme

De NIEUWE intens hydraterende Enlighten Even Skintone Correcting Creme legt de huid in de watten en verheldert ze: ’s nachts verzacht ze irritaties en overdag helpt ze ook de huid te beschermen tegen
omgevingsinvloeden.

De weelderige en luchtige formule bevat:

• Een hydratatiebooster – een natuurlijk complex van linzen, watermeloen en appel zorgt voor intense comfort en langdurige hydratatie, wat er op zijn beurt voor zorgt dat de huid voller en zachter aanvoelt.

• Een krachtige melange van antioxidanten en anti-irritanten – irritaties worden ‘s nachts verzacht en gekalmeerd en de huid wordt overdag beschermd tegen schade door omgevingsinvloeden.

• Hersteloptimaliserende technologie: deze technologie zorgt ervoor dat de cellen “vertragen” waardoor ze meer tijd hebben om te herstellen. Dit helpt de schade veroorzaakt door Uv-stralen en andere omgevingsinvloeden te bestrijden.

Breng ’s avonds eerst het Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum aan op de gereinigde huid en daarna
de Enlighten Even Skintone Correcting Creme. ’s Ochtends breng je het Enlighten Dark Spot Correcting 
Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden