Estee Lauder Estee Lauder Blockbuster Set 2021

Estee Lauder

Estee Lauder Blockbuster Set 2021


Bestelnummer:
189635

Barcode:
887167567252

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Normale prijs
€ 420.00
Aanbieding
109.00
Productinformatie
Estee Lauder Blockbuster Set 2021

De Estée Lauder Blockbuster 2021 is een ideaal geschenk voor de Kerst. Zoals elk jaar brengt Estée Lauder ook dit jaar weer de gelimiteerde Blockbuster set uit. Het is een mix van Make-up en skincare producten die geschikt zijn voor alle huidtypes. De Estée Lauder Make-up producten in de Blockbuster zijn in natuurlijk, maar feestelijke kleuren die bij iedereen passen. De Blockbuster set bestaat uit essentials in een beperkte oplage die los een productwaarde hebben van 420 euro. Deze make-up en huidverzorging set bevat de grootste, mooiste Estée Lauder collectie in een luxe koffer. Beperkte voorraad - shop nu en geniet van deze beauty essentials! Dit is het cadeau waar je op hebt gewacht...

Set inhoud:
Advanced Night Repair Serum 30ml
Advanced Night Repair Serum Deluxe Travel Size 7ml
Revitalizing Supreme+ Creme Deluxe Travel Size15ml
Revitalizing Supreme+ Creme Deluxe Travel Size 7ml
Pure Color Envy Eye Shadow Palette CANDY GLOW (9 tinten)
Pure Color Envy Eye Shadow Palette CANDY GLAM (9 tinten)
Sumptuous Extreme Mascara 8ml (Full-size)
Pure Color Envy Lipstick 520 Carnal 3.5g (Full-size)
Pure Color Envy Lipsticks 160 Discreet 3.5g (Full-size)
Pure Color Envy Lip Gloss 307 Wicked Gleam 2.7ml
Pure Color Envy Lip Gloss 104 Naked Truth 2.7ml
Gentle Eye Makeup Remover 100ml (Full-size)
1 Train Case; Tasstof gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Geniet van dit aandenken dat is ontworpen met het milieu in gedachten.

Gebruik: Gebruik indien nodig de Eye Makeup Remover en reinig vervolgens zoals gewoonlijk. Breng het serum aan en vervolgens Revitalizing Supreme+ Creme. Creëer je oogschaduwlook en breng vervolgens mascara aan. Voeg een vleugje kleur toe aan de wangen. Werk af met lippenstift of gloss. 
Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden