Estee Lauder Estee Lauder Advanced Night Repair Set

Estee Lauder

Estee Lauder Advanced Night Repair Set


Bestelnummer:
186656

Barcode:
887167533660

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 124.23
Aanbieding
86.96
Productinformatie
Estee Lauder Advanced Night Repair Set

Help het jeugdpotentieel van uw huid te ontsluiten. Ontdek Estée Lauder's hoogwaardige formule die lijntjes en rimpels aanzienlijk vermindert en uw huid opnieuw doet stralen. Deze set bevat o.a. een full-size 50ml van de vernieuwde Advanced Night Repair - het revolutionaire serum voor een jongere, stralende huid. De totale productwaarde van deze exclusieve limited edition set is maar liefst €234!

Set inhoud:

Estée Lauder Advanced Night Repair - Synchronized Multi-Recovery Complex 50ml
Revolutionair herstelend serum
Estée Lauder Advanced Night Repair - Synchronized Multi-Recovery Complex 15ml (Twv €44)
Travel size
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery Eye 5ml (Twv €24)
Oogcreme met ultra geconcentreerd complex voor gesynchroniseerd herstel
Estée Lauder Revitalizing Supreme+ - Global Anti-Aging Cell Power Creme 15ml (Twv €38)
Globale antiveroudering dagcrème met Cell Power-effect
Gebruik: Breng Advanced Night Repair 's morgens en 's nachts aan voor uw moisturizer. Breng Revitalizing Supreme+ Creme aan op een schone huid na uw serum. Breng Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex 's morgens en 's nachts aan rond de ogen.  
Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden