Estee Lauder Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II - Gel-Creme Contour Des Yeux

Estee Lauder

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II - Gel-Creme Contour Des Yeux


Bestelnummer:
109563

Barcode:
887167022836

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 Werkdag

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
15,0 ml
Normale prijs
€ 61.61
Aanbieding
46.21
Productinformatie
Geef uw ogen opnieuw een jeugdige uitstraling met deze Estee Advanced Night Repair Oog Contour Creme met Synchronized Recovery Complex II.


Estee Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II. Bestrijd alle zichtbare tekenen van veroudering. Blaas uw jeugdige blik nieuw leven in.

Advanced Night Repair Eye bevat alle herstellende en preventieve technologiëen van ons #1 serum, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II.

De oogcontour ziet er better uit met Estee Advanced Night Repair Eye:

1. ) Jonger
Advanced Night Repair Eye bevat de ChronoluxCB™-technologie en de Antipollutietechnologie om het aanzien van opgelopen schade – die de oogcontour zichtbaar kan verouderen – te verminderen.

2. ) Helderder
81% van de vrouwen vond dat haar ogen er helderder, gezonder en meer uitgerust uitzagen na slechts 1 week.*

3.) Minder vermoeid
Advanced Night Repair Eye bevat een hoge concentratie van verzachtende ingrediënten die de vermoeidheid bestrijden en irritatie zichtbaar kalmeren en verminderen.Gestest
Het NIEUWE Advanced Night Repair Eye herstelt het jeugdige licht in je ogen.
Estée Lauder ontwikkelde de NIEUWE Youth Light Measurement™, een baanbekende testmethode om de veranderingen te meten in de algemene jeugdigheid en het licht van de ogen. Uit deze meting blijkt dat de huid rond de ogen er aanzienlijk jonger uitziet, met een stralendere blik tot gevolg.


Het product is verkrijgbaar in twee formules: een luchtig serum of een rijke gelcrème. De serum heeft een luchtige, verfrissende textuur die onmiddellijk geabsorbeerd wordt.

De Formule Synchronized Recovery Complex II:
Dermatologisch en/of almologisch getest, niet-acnegeen, bevat geen parfum en is geschikt voor alle huidtypes.*Consumententests op 208 vrouwen. 
Andere producten van deze merklijn

Estee LauderHET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 

Merk: Estee Lauder
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden