Davidoff Davidoff Zino Eau de Toilette

Davidoff

Davidoff Zino Eau de Toilette

Beoordeling van: 4 klanten

4/5


Bestelnummer:
55081

Barcode:
3414202000534

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
125 ml
Normale prijs
€ 63.63
Aanbieding
25.95
Productinformatie

Davidoff Zino Eau de Toilette

Zino Eau de Toilette is geclassificeerd als een luxe, oosterse, bosrijke geur. Deze mannelijke geur bezit een mix van verse kruiden met zoete bloemen midden noten en lage noten van zoete, poederachtige bossen. Het wordt aanbevolen om 's avonds te dragen.  
 Over Zino Davidoff
Zino Davidoff ontwikkelde een mooie geurlijn genaamd Davidoff. Inmiddels zijn er verschillende geuren uitgebracht zoals o.a. Zino Davidioff, Cool Water en Echo

Zino Davidoff gelanceerd door het ontwerp huis van Davidoff in 1986. Zino Davidoff is een succesvolle zakenman. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor, voor de mooie dingen in het leven en eenvoud. Een kunstenaar die mensen begrijpt en respecteert.

Zino Davidoff is een man met een gevoel voor essentie, genieten van het moment met genot. Zijn klanten begrijpen deze filosofie. Allereerst ontwikkelde hij het sigarenmerk Davidoff.

Overal ter wereld kwam men zijn filosofie delen om van zijn beste sigaren te genieten. Davidoff is ondanks zijn succes altijd trouw gebleven aan zijn principes en zichzelf.
SocialReviews
Reacties (2)
Bekijk alle 2 reacties...
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
4 beoordelingen

50

25

25

0

0

Likes van Facebook vrienden