Davidoff DavidOff Zino Deodorant

Davidoff

DavidOff Zino Deodorant


Bestelnummer:
55083

Barcode:
3414202000312

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
75 ml
Normale prijs
€ 23.62
Aanbieding
17.49
Productinformatie

Davidoff Zino Deodorantstick 

Zino Davidoff gelanceerd door het ontwerp huis van Davidoff in 1986. Zino Davidoff is een succesvolle zakenman. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor,  voor de mooie dingen in het leven en eenvoud. Een kunstenaar die mensen begrijpt en respecteert. Zino Davidoff  is een man met een gevoel voor essentie, genieten van het moment met genot. Zijn klanten begrijpen deze filosofie. Allereerst ontwikkelde hij het sigarenmerk Davidoff. Overal ter wereld kwam men zijn filosofie delen om van zijn beste sigaren te genieten. Davidoff is ondanks zijn succes altijd trouw gebleven aan zijn principes en zichzelf. Zino Davidoff ontwikkelde een mooie geurlijn genaamd Davidoff. Inmiddels zijn er verschillende geuren uitgebracht.

Zino Eau de Toilette is geclassificeerd als een luxe, oosterse, bosrijke geur. Deze mannelijke geur bezit een mix van verse kruiden met zoete bloemen midden noten en lage noten van zoete, poederachtige bossen. Het wordt aanbevolen om 's avonds te dragen.  
 Over Zino Davidoff
Zino Davidoff ontwikkelde een mooie geurlijn genaamd Davidoff. Inmiddels zijn er verschillende geuren uitgebracht zoals o.a. Zino Davidioff, Cool Water en Echo

Zino Davidoff gelanceerd door het ontwerp huis van Davidoff in 1986. Zino Davidoff is een succesvolle zakenman. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor, voor de mooie dingen in het leven en eenvoud. Een kunstenaar die mensen begrijpt en respecteert.

Zino Davidoff is een man met een gevoel voor essentie, genieten van het moment met genot. Zijn klanten begrijpen deze filosofie. Allereerst ontwikkelde hij het sigarenmerk Davidoff.

Overal ter wereld kwam men zijn filosofie delen om van zijn beste sigaren te genieten. Davidoff is ondanks zijn succes altijd trouw gebleven aan zijn principes en zichzelf.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn