Davidoff Davidoff Cool Water for Men Eau De Toilette

Davidoff

Davidoff Cool Water for Men Eau De Toilette

Beoordeling van: 1 klanten

5/5


Bestelnummer:
9791

Barcode:
3414202000572

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
125 ml
Normale prijs
€ 72.00
Aanbieding
29.95
Productinformatie

Davidoff Cool Water for Men Eau De Toilette

 

De frisse geur Davidoff Cool Water behoort tot de drie best verkopende herengeuren ter wereld. De basis bestaat uit sandelhout, amber en muskus. Het bevat aroma’s van pittige koriander, lavendel, rozemarijn, munt en koriander. Vooral de pepermunt maakt de geur zo intens fris. Daarom voelt de geur aan als een koude golf van de oceaan en geeft energie. Davidoff Cool Water is voor de zelfverzekerde man die zich bewust is van zijn mannelijkheid.

Limited edition flacon van Davidoff Cool Water
Davidoff Cool Water introduceert Love the Ocean. Een speciale editie van de originele Cool Water flacon waarmee u een steentje bijdraagt aan het beschermen van de oceaan. U koopt dezelfde geur, alleen in een andere verpakking. Met de aanschaf van de speciale Davidoff Cool Water Love the Oceaan editie beschermt u 10.000m² oceaan. Bovendien bevat de verpakking van de limited edition een unieke code die u toegang geeft tot unieke onderwaterbeelden op de bijhorende website love-the-ocean.com 

 

Davidoff Cool Water for Men
 Over Zino Davidoff
Zino Davidoff ontwikkelde een mooie geurlijn genaamd Davidoff. Inmiddels zijn er verschillende geuren uitgebracht zoals o.a. Zino Davidioff, Cool Water en Echo

Zino Davidoff gelanceerd door het ontwerp huis van Davidoff in 1986. Zino Davidoff is een succesvolle zakenman. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor, voor de mooie dingen in het leven en eenvoud. Een kunstenaar die mensen begrijpt en respecteert.

Zino Davidoff is een man met een gevoel voor essentie, genieten van het moment met genot. Zijn klanten begrijpen deze filosofie. Allereerst ontwikkelde hij het sigarenmerk Davidoff.

Overal ter wereld kwam men zijn filosofie delen om van zijn beste sigaren te genieten. Davidoff is ondanks zijn succes altijd trouw gebleven aan zijn principes en zichzelf.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
1 beoordelingen

100

0

0

0

0

Likes van Facebook vrienden