Davidoff Davidoff Cool Water Night Woman Dive Shower Gel

Davidoff

Davidoff Cool Water Night Woman Dive Shower Gel


Bestelnummer:
113361

Barcode:
3607347855910

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
150 ml
Normale prijs
€ 11.17
Aanbieding
8.49
Productinformatie
Davidoff Cool Water Woman Night Dive Showergel is een sensuele, oriëntaalse, houtachtige geur voor dames van Davidoff. Cool Water Woman Night Dive is als een betoverende zeemeermin. Een nachtelijke verleidster, betoverend en instinctief. Ze duikt op uit het donkere water, verleidelijk en aantrekkelijk en lokt haar man. Cool Water Woman Night Dive is een mysterieuze en onweerstaanbaar charmant parfum. Het parfum straalt van verleiden en opent in de top met lichte en luchtige frisheid van verse gember en Italiaanse mandarijn. Het hart van Davidoff Cool Water Woman Night Dive is als een vrouwelijke verleiding met een waterig bloemen boeket met geurnoten van mastiek, blauwe hyacint en jasmijn.
 Over Zino Davidoff
Zino Davidoff ontwikkelde een mooie geurlijn genaamd Davidoff. Inmiddels zijn er verschillende geuren uitgebracht zoals o.a. Zino Davidioff, Cool Water en Echo

Zino Davidoff gelanceerd door het ontwerp huis van Davidoff in 1986. Zino Davidoff is een succesvolle zakenman. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor, voor de mooie dingen in het leven en eenvoud. Een kunstenaar die mensen begrijpt en respecteert.

Zino Davidoff is een man met een gevoel voor essentie, genieten van het moment met genot. Zijn klanten begrijpen deze filosofie. Allereerst ontwikkelde hij het sigarenmerk Davidoff.

Overal ter wereld kwam men zijn filosofie delen om van zijn beste sigaren te genieten. Davidoff is ondanks zijn succes altijd trouw gebleven aan zijn principes en zichzelf.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden