Davidoff Davidoff Champion Energy Eau De Toilette

Davidoff

Davidoff Champion Energy Eau De Toilette


Bestelnummer:
62692

Barcode:
3607342293120

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
30,0 ml
Normale prijs
€ 40.05
Aanbieding
30.04
Productinformatie
Davidoff Champion Energy Eau De Toilette Spray 30ml is bestemd voor echte kampioenen en straalt energie, wilskracht en succes uit. Champion Energy opent met energieke ingrediënten zoals grapefruit en bergamot. Het hart van deze parfum van Davidoff bestaat uit eikenmos en cederhout. De basis van de geur bevat ingrediënten zoals galbanum en verse kruiden, die ervoor zorgen dat de geur sensueler en dieper wordt.
 Over Zino Davidoff
Zino Davidoff ontwikkelde een mooie geurlijn genaamd Davidoff. Inmiddels zijn er verschillende geuren uitgebracht zoals o.a. Zino Davidioff, Cool Water en Echo

Zino Davidoff gelanceerd door het ontwerp huis van Davidoff in 1986. Zino Davidoff is een succesvolle zakenman. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor, voor de mooie dingen in het leven en eenvoud. Een kunstenaar die mensen begrijpt en respecteert.

Zino Davidoff is een man met een gevoel voor essentie, genieten van het moment met genot. Zijn klanten begrijpen deze filosofie. Allereerst ontwikkelde hij het sigarenmerk Davidoff.

Overal ter wereld kwam men zijn filosofie delen om van zijn beste sigaren te genieten. Davidoff is ondanks zijn succes altijd trouw gebleven aan zijn principes en zichzelf.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden