Collistar Collistar Eye Contour Serum Gel Oogverzorging

Collistar

Collistar Eye Contour Serum Gel Oogverzorging


Bestelnummer:
86304

Barcode:
8015150217026

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
15 ml
Normale prijs
€ 37.86
Aanbieding
28.39
Productinformatie
Collistar Eye Contour Serum Gel Oogverzorging

De kwetsbare huid rondom de ogen neigt snel tot rimpels en overige signalen van vroegtijdige huidveroudering en heeft daarom specifieke verzorging nodig. First Wrinkle Eye Contour Serum-Gel is mild, doch doeltreffend. Het serum bestrijdt niet alleen de eerste rimpeltjes maar biedt ook een onmiddellijk zichtbare werking tegen wallen, donkere kringen en signalen van vermoeidheid.

Regenererend & anti-rimpel werking: oligopeptide 20, lychee extract en trehalose zorgen dat de oogcontour non-stop beschermdis , van vocht voorzien wordt en gerevitaliseerd raakt. De huid van de oogzone wordt geleidelijk steviger en is beter in staat om de vorming van rimpels te bestrijden.

Direct illuminerend en anti-wallen en donkere kringen effect: de frisse serum-gel wordt snel door de huid opgenomen, heeft een direct illuminerend effect, strijkt in enkele seconden de oogcontour glad, reduceert fijne lijntjes en minimaliseert wallen en donkere kringen.

Dit product is bijzonder doeltreffendheid dankzij een speciaal complex van Collistar op basis van plantaardige extracten met vochtafvoerende eigenschappen, organisch silicium en vitamine PP, dat de microcirculatie stimuleert, waardoor imperfecties typerend voor de oogzone reduceren en worden voorkomen.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden