Collistar Collistar Pure Active Anticellulite Capsules Serum

Collistar

Collistar Pure Active Anticellulite Capsules Serum


Bestelnummer:
98657

Barcode:
8015150251549

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
14 stuks
Normale prijs
€ 41.90
Aanbieding
31.43
Productinformatie
Collistar Pure Active Anticellulite Capsules Serum

Collistar introduceert het nieuwste in dermo-cosmetisch onderzoek in de strijd tegen de zichtbare gevolgen van cellulitis. Collistar is al decennia baanbrekend in cosmetisch onderzoek en heeft, na het enorme succes van de Pure Actives® gezichtsverzorging, een specifieke lichaamsbehandeling ontwikkeld die de twee meest effectieve anticellulitis ingrediënten in monodosis gelatine capsules combineert voor een uiterst doeltreffend en extreem puur product.

Het resultaat van deze onderzoek zijn de Pure Actives Anticellulite Capsules, die de vetverbrandende eigenschappen uit cafeïne combineert met de vochtafvoerende capaciteit van escine voor een shock behandeling tegen de zichtbare gevolgen van cellulitis. De monodosis capsules zijn ontwikkeld met behulp van de meest geavanceerde technologieën en bevatten de optimale dosering aan cafeïne en escine in hun zuiverste vorm, zonder water en conserveermiddelen. De serum capsules blijven intact tot het moment van gebruik.

Na gebruik van de capsules voelt de huid onmiddellijk zachter en gladder. Al na een aantal applicaties vermindert het onaantrekkelijke sinaasappelhuideffect. Bij regelmatig gebruik bereikt u de beste resultaten: dag na dag oogt de huid veerkrachtiger en gladder, de huidzones met ‘sinaasappel’ effect vervagen en de zichtbare gevolgen van cellulitis verminderen geleidelijk.
De verpakking bevat 14 capsules.

Gebruik:
De capsules zijn doeltreffend bij solo gebruik en/of afgewisseld met andere anti-cellulite behandelingen. Afhankelijk van de individuele behoefte zijn de capsules geschikt:
Om ‘s ochtends of ‘s avonds te gebruiken, afgewisseld met andere anticellulite verzorging.
Om naast een ander anticellulite product, om de dag/week, te gebruiken.

Bij regelmatig gebruik bereikt u de beste resultaten: dag na dag oogt de huid veerkrachtiger en gladder, de huidzones met ‘sinaasappel’ effect vervagen en de zichtbare gevolgen van cellulite verminderen geleidelijk.

Draai de punt van de capsule los en breng de inhoud van de capsule met opwaartse bewegingen aan, waarbij u het product van de enkels naar de billen inmasseert.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden