Collistar Collistar Rehydrating Soothing Treatment Gezichtsverzorging

Collistar

Collistar Rehydrating Soothing Treatment Gezichtsverzorging


Bestelnummer:
171923

Barcode:
8015150231022

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 48.47
Aanbieding
36.35
Productinformatie
Collistar Rehydrating Soothing Treatment Gezichtsverzorging

Rehydrating Soothing Treatment is een rijke en zeer absorberende crème die de zeer gevoelige huid, die sneller uitdroogt en kwetsbaarder is voor schadelijke invloeden van buitenaf, beschermt en verzacht. De gezichtscrème bevat een verhoogde concentratie van het exclusieve Collistar Matrixin-Complex® en een mix van actieve bestanddelen die de beschermende barrière van de huid reconstrueren en helpen om de huid opnieuw in balans te brengen en deze minder gevoelig te maken.

De vochtregulerende en beschermende werking wordt versneld door de aanwezigheid van vitamine E en een superconcentraat aan hyaluronzuur. Bovendien bevat de crème extracten van wijnruit en ruscus die roodheid met betrekking tot de microcirculatie voorkomen en zorgen voor een direct kalmerende en decongestieve werking.

De crème is zowel als dag- en als nachtcrème te gebruiken. Een onmiddellijk aangenaam gevoel en een gezonde uitstraling zijn het resultaat. Dag na dag verbetert het vochtregulerende vermogen en de huid wordt zachter, sterker en vitaler.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden