Collistar Collistar Pure active Anticellulite Capsules

Collistar

Collistar Pure active Anticellulite Capsules


Bestelnummer:
98657

Barcode:
8015150251549

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
14 stuks
Normale prijs
€ 40.91
Aanbieding
30.68
Productinformatie
Collistar Pure Actives Anticellulite Capsules is een shock behandeling met cafeïne en escine voor alle typen cellulite. Collistar introduceert het nieuwste in dermo-cosmetisch onderzoek in de strijd tegen de zichtbare gevolgen van cellulite. Collistar is al decennia baanbrekend in cosmetisch onderzoek en heeft, na het enorme succes van de Pure Actives® gezichtsverzorging, een specifieke lichaamsbehandeling ontwikkeld die de twee meest effectieve anticellulite ingrediënten in monodosis gelatine capsules combineert voor een uiterst doeltreffend en extreem puur product.

Resultaat:
De capsules die de vetverbrandende eigenschappen uit cafeïne combineert met de vochtafvoerende capaciteit van escine voor een shock behandeling contra os inesteticismos da celulite. Criadas graças às tecnoltegen de zichtbare gevolgen van cellulite. De monodosis capsules -destijds door Collistar geïntroduceerd in de cosmeticabranche- zijn ontwikkeld m.b.v. de meest geavanceerde technologieën, bevatten de optimale dosering aan cafeïne en escine in hun zuiverste vorm, zonder water en conserveermiddelen, en blijven intact tot het moment van gebruik. * Cosmetica tegen de zichtbare gevolgen van cellulite.

De kenmerkend rijke en ultra gladde textuur van Anticellulite Capsules is ook geschikt als tussenstof bij professionele massages. Na gebruik van Anticellulite Capsules voelt de huid onmiddellijk zachter en gladder. Al na een aantal applicaties vermindert het onaantrekkelijke sinaasappelhuid effect. Bij regelmatig gebruik bereikt u de beste resultaten: dag na dag oogt de huid veerkrachtiger en gladder, de huidzones met ‘sinaasappel’ effect vervagen en de zichtbare gevolgen van cellulite verminderen geleidelijk.

Gebruik:
Geschikt voor alle typen cellulite, zelfs de meest verharde en hardnekkige cellulite. De capsules zijn doeltreffend bij solo gebruik en/of afgewisseld met andere anticellulite behandelingen. Afhankelijk van de individuele behoefte zijn de capsules geschikt:
- Als shock behandeling voordat u andere anticellulite verzorging gaat gebruiken
- Om ‘s ochtends of ‘s avonds te gebruiken, afgewisseld met andere anticellulite verzorging
- Om naast een ander anticellulite product, om de dag/week, te gebruiken. Draai de punt van de capsule los en breng de inhoud van de capsule met opwaartse bewegingen aan, waarbij u het product van de enkels naar de billen inmasseert. UITWENDIG GEBRUIK
 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn