Collistar Collistar Intensive Anticellulite Serum

Collistar

Collistar Intensive Anticellulite Serum


Bestelnummer:
83001

Barcode:
8015150250993

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
200 ml
Normale prijs
€ 52.47
Aanbieding
39.64
Productinformatie
 Collistar Intensive Anticellulite Serum met plantaardige stamcel- en ultrasound effect bij hardnekkige en duidelijk zichtbare cellulite. Dit geconcentreerde serum maakt gebruik van de uitzonderlijke eigenschappen uit Echinacea plantaardige stamcellen voor een intensieve anticellulite behandeling. De anticellulite kracht van stamcellen Extract uit Echinacea stamcellen is rijk aan caffeoylquinic zuren en biedt een onovertroffen doeltreffendheid. Houdt vochtophopingen onder controle en stimuleert de afbraak van vetophopingen in specifieke huidzones en blokkeert collagenase, het enzym dat collageen aantast.

‘Ultrasound’ vetsplitsend effect Phytosonic® deactiveert vetcellen door een mechanisme vergelijkbaar met ultrasone geluidsgolven en voorkomt hiermee dat vetcellen in volume toenemen. Uitermate gebruiksvriendelijk en super doeltreffend Inmasseren is niet nodig. Al na de eerste weken oogt het sinaasappeleffect van de huidzones met cellulite zichtbaar gereduceerd. Bij consequent en regelmatig gebruik oogt het figuur in korte tijd alsof compleet geremodelleerd. * Cosmetica tegen de zichtbare gevolgen van cellulite.

Indrukwekkende resultaten, klinisch bewezen. Al na de eerste weken oogt het sinaasappeleffect van de huidzones met cellulite zichtbaar gereduceerd en lijkt de silhouet minder zwaar. Tevens verbetert de elasticiteit en compactheid van de huid. Bij consequent en regelmatig gebruik oogt het figuur in korte tijd alsof compleet geremodelleerd.

Gebruik:
Een kleine hoeveelheid met opwaartse en strijkende bewegingen op de huidzones met cellulite aanbrengen. Voor de beste resultaten twee applicaties per dag bij aanvang van de behandeling, later is een applicatie per dag voldoende. Het product wordt snel door de huid opgenomen. Inmasseren is niet nodig; u kunt zich direct na applicatie kleden.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn