Collistar Collistar Intensive Anti-Stretchmarks Cream with Elastin-Plus

Collistar

Collistar Intensive Anti-Stretchmarks Cream with Elastin-Plus


Bestelnummer:
149614

Barcode:
8015150250610

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
400 ml
Normale prijs
€ 56.51
Aanbieding
42.38
Productinformatie
Collistar Laboratoria introduceert een formule verrijkt met het exclusieve complex Elastin-Plus®, dat een resultaat is van uitvoerig onderzoek en zorgvuldige tests.
Intensive Anti-Stretchmarks Cream heft een tweevoudige werking.

1. Preventieve werking.
De combinatie van lysine, leucine, carnitine en valine (aminozuren die van nature in het huidweefsel aanwezig zijn) en een mix aan plantaardige peptiden zorgt er voor dat deze crème striae op alle fronten bestrijdt. Dit product bestrijdt elastase en collagenase in hun werking (dit zijn enzymen die met name actief zijn tijdens de zwangerschap en puberteit. Zij vernietigen elastine en collagene vezels en zijn de hoofdoorzaak van huidverslapping en de vorming van striae), bevorder t het herstel van beschadigde vezels van de huidmatrix, stimuleert de productie van nieuwe elastische vezels en maakt de epidermis compacter en sterker, waardoor de vorming van striae wordt voorkomen in perioden dat de huid aan grote veranderingen onderhevig is, zoals tijdens een zwangerschap, puberteit of dieet.

2. Herstellende werking.
De bijzondere samenwerking tussen 6 vitamines (A-B5-C-E-F-PP) versterkt en revitaliseer t het huidweefsel, bevordert celvernieuwing en het proces van huidherstel. Hierdoor vermindert bestaande striae en verbetert de spankracht en compactheid van de huid.
De formule bevat tevens hyaluronzuur en shea butter voor extra vochtregulerende en voedende factoren. 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn