Collistar Collistar Haarschacht reconstructie Tricho-reconstruction mask

Collistar

Collistar Haarschacht reconstructie Tricho-reconstruction mask


Bestelnummer:
93851

Barcode:
8015150292016

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
200 ml
Normale prijs
€ 24.19
Aanbieding
18.28
Productinformatie
Collistar Haarschacht reconstructie Tricho-reconstruction Haarmasker met bamboemerg

Deze volledig herstructurerende behandeling biedt een alomvattend herstel van beschadigd haar en maakt kwetsbaar en gestresst haar duidelijk sterker. De specifieke formule heeft effect op alle haarschacht componenten: bamboemerg herstelt, Oligo Complex® versterkt, katoenolie, keratine en tarweproteïnen verzorgen met vocht, voeden, bieden volume en zorgen voor soepel vallend en glanzend haar. De doeltreffendheid van dit haarmasker versterkt dankzij de pH, dat de haarschubben sluit waardoor het haar glanst en makkelijk doorkambaar is. Het resultaat is zichtbaar vanaf het eerste gebruik en neemt toe bij regelmatig gebruik. Na gebruik van de shampoo het masker op vochtig haar aanbrengen en verdelen van haarwortel tot haarpunten. Voor het maximale resultaat behoedzaam op de hoofdhuid wrijven en een aantal minuten laten inwerken. Daarna afspoelen.

Voordeel
De doeltreffendheid van dit haarmasker versterkt dankzij de pH, dat de haarschubben sluit waardoor het haar glanst en makkelijk doorkambaar is. Het resultaat is zichtbaar vanaf het eerste gebruik en neemt toe bij regelmatig gebruik.

Hoe te gebruiken
Na gebruik van de shampoo het masker op vochtig haar aanbrengen en verdelen van haarwortel tot haarpunten. Voor het maximale resultaat behoedzaam op de hoofdhuid wrijven en een aantal minuten laten inwerken. Daarna afspoelen.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden